木曜日

Consells i obvietats II. Creativitat




Interdisciplinitat o intradisciplinitat demanen creativitat. La creativitat és un muscle que cal exercitar per poder construir teories noves, trobar solucions originals o transformar el pensament. Una bona manera d'exercitar la creativitat és veure treballs creatius per això en període de vacanes recomano els següents links:
La web del fotògraf Chema Madoz on l'autor transforma la realitat fent ús del pensament divergent, la imaginació i la capacitat d'associació: http://www.chemamadoz.com/
Aquí un recull de publicitat creativa: http://los-creativos.blogspot.com/
La web dels tunejadors d'Ikea, on algunes propostes mostren un alt grau de creativitat. Aquí la versió anglesa: http://ikeahacker.blogspot.com/ i la versió en espanyol: http://piratasdeikea.blogspot.com/

3 件のコメント:

drapdecuina さんのコメント...

hey! que bons els links... és boníssim ho dels pirates de l'ikea. La carme i jo també vem tunear una part de una estanteria que ara és un botellero o una cava petiteta jeje... mira potser els hi envio una foto.

Unknown さんのコメント...

Ai que bé, un missatge! jo sempre em miro el teu, ric molt amb la teva quotidianitat. Sembles el Capri. A veure quan feu un concert! no sé si haig d'escriure aquí o no, perquè clar, ara no ho veuràs.

drapdecuina さんのコメント...

Moltes gràcies! et deixo una direcció que em va recomanar la Carme i que posa a prova la imaginació de qualsevol.
http://www.nopuedocreer.com/quelohayaninventado/

És molt friki la cosa he?